Buđenje usnulog genija

Inspiracija

Izrazito sam zahvalan za prošlu godinu i događaje koji su se dogodili jer su neki bili potpuno neočekivani za mene, poput čuda.

Odlazak u Brazil na ACMC Certification Training (Meta-Coach Fondation) učiti od jednog od najboljih coacheva i trenera na svijetu Michael L. Hall-a i postati prvi Meta-coach u Hrvatskoj je jedno od tih velikih čuda koja su se dogodila prošle godine.

Meta-coaching metodologija je između ostaloga nastala i modeliranjem izvrsnih coacheva i s obzirom na tu činjenicu Meta-coach training system je prepoznat u svijetu kao trenutno najbolja coaching akademija koja ujedno  posjeduje akademski i intelektualni integritet i praktične aplikacije unutar poslovnog okruženja i coaching discipline.

Upravo dovršavam e-book „Uvod u Meta-coaching“, a materijal u ovoj knjizi je ujedno i priručnik po kojem ću od ožujka ove godine izvoditi trening „Buđenje usnulog genija“ koji je namijenjen poduzetnicima, voditeljima prodaje, managerima, trenerima i coachevima.

Program „Buđenje usnulog genija“ se bazira na Meta-states modelu (modelu samo-refleksije) u kojem sudionici uče meta-vještine koje im omogućavaju razvijanje otpornosti i  fleksibilnosti-nužno potrebne sposobnosti u današnjim turbulentnim  vremenima te sposobnost izgrađivanja optimalnih mentalno-emocionalnih stanja koje nam omogućavaju postizanje vrhunskih rezultata i visoke produktivnosti.

Učenjem osnovnih 14 obrazaca Meta-states modela razvijamo osobne moći, mijenjamo limitirana uvjerenja, razvijamo bezuvjetno samopoštovanje, uklanjamo izgovore koji nas koče, integriramo unutrašnje konflikte i još puno toga.

Sposobnost izgrađivanja tzv. stanja „zone“ može drastično utjecati na našu razinu životnog zadovoljstva i efikasnost u svim područjima života.

Program je idealan za sve studente „cjeloživotnog obrazovanja“ koji su zainteresirani za „self mastery“, oslobađanje i aktualizaciju najvećih unutrašnjih potencijala.

Ove godine ću nastaviti i sa programom “Lake misli, lako tijelo“ koji je baziran na NLP-u i Meta-coaching metodologiji koji je namijenjen osobama koje žele trajno skinuti suvišne kilograme bez puno stresa, napora i nepotrebnog dijetarenja.

Alen Mirić, prvi META-coach u Hrvatskoj