Ana Kiršner Kozic

e-kod

Povodom članstva u LidericamaBazi sposobnih žena, razgovarala sam s Anom Kiršner Kozic, dipl. ing, direktoricom tvrtke Kreativ info.

Ja sam Ana Kiršner Kozic, imam 47 godina, udana sam i ponosna mama gimnazijalke Lee. Dio svog života provela sam u Sloveniji, gdje sam maturirala na Gimnaziji (tadašnji SCTPU) u Murskoj Soboti, nakon čega dolazim u Zagreb i na Agronomskom fakultetu postajem Diplomirani inženjer agronomije. Obožavam prirodu, povremeno se bavim hortikulturnim uređenja vrtova i okućnica, jedno vrijeme sam izrađivala aranžmane za razne prigode i slike od suhog cvijeća. 5 godina sam zajedno sa nekoliko entuzijastičnih mama vodila Kreativnu radionicu za djecu u Rudešu, gdje smo izrađivali zanimljive stvari uglavnom od prirodnih i recikliranih materijala. Veliki sam pozitivac i iz svake situacije pokušavam izvući ono najbolje. Zadnjih 5 godina radim zajedno sa suprugom u našoj maloj tvrtki Kreativ info , a u prošlosti sam 3 godine imala i obrt. Prije toga sam radila u nekoliko tvrtki, među njima u Sjemenarni Zagreb kao cvjećar aranžer i u Slovenskom kulturnom društvu Slovenski dom kao tajnica, gdje sam pokrenula i neko vrijeme vodila projekt nazvan „Otroško rajanje“ sa namjerom upoznavanja djece sa slovenskim jezikom i kulturom kroz pjesmice, brojalice i igru (podržan od strane Veleposlanstva Republike Slovenije i od Saveza slovenske nacionalne manjine).  Nakon što sam ostala bez posla (Sjemenarna je zatvorena kao i mnoge druge tvrtke u Hrvatskoj) nisam očajavala nego sam umjesto nezadovoljstva i samosažaljenja zajedno sa suprugom otvorila tvrtku Kreativ info u kojoj i nakon 5 godina zadovoljno i uspješno zajedno radimo i razmišljamo o novim poslovnim poduhvatima. Uz to mi je najvažnije i dalje ostati svoja, raditi posao na način koji volim, koji me ispunjava, a u isto vrijeme osigurati si dovoljno slobodnog vremena za druženje sa najvažnijim osobama u svom životu – svojom obitelji!

5 godina uspješno pomažemo poduzetnicima

5 godina uspješno pomažemo poduzetnicima (a tako želimo i još mnogo godina) da na najbolji i najbrži način upoznaju sadašnje i potencijalne klijente sa svojim uslugama i proizvodima putem interneta ili direktnim kontaktom s klijentima putem raznih reklamnih materijala. Svi znamo koliko se teško probiti na tržištu, a posebno ako si tek na početku svog poduzetništva – zato smo mi tu da zajedno napravimo prve korake prema uspješnom poslovanju! Naša želja je da svako pa i najmanje, osobito novoosnovano poduzeće, ima svoju vlastitu kvalitetnu, informativnu Internet stranicu, koja će pomoći da tvrtka bude konkurentnija, a proizvodi i usluge brže prepoznatljivi potencijalnim klijentima. Želimo da se klijenti fokusiraju na svoje primarne djelatnosti, a nama kao stručnjacima prepuste digitalni svijet (internet stranice), brigu o reklamnim materijalima i informatičkoj opremi, programima i funkcioniranju svega zajedno.

Tvrtka Kreativ info bavi se:

  1. Primarno dizajnom i izradom Internet stranica kako bi svaka tvrtka na jednom mjestu mogla pomoću responzivne, profesionalne i informativne stranice predstaviti svoje proizvode i usluge na brz i efikasan način svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima prema najmodernijim web standardima u najnovijim web tehnologijama.
  2. Grafičkim dizajnom i izradom cijele palete reklamnih materijala kao što su vizitke, letci, brošure, plakati i slično. U dogovoru sa klijentima radimo na dizajnu reklamnih materijala te tako stvaramo vizualni identitet tvrtke kojim tvrtka postaje prepoznatljiva na tržištu. Sve radimo po principu “materijal u ruke” – od pripreme, probnog tiska pa sve do dostave gotovih materijala.
  3. Također prevodimo tekstove sa i na slovenski jezik kao i sa njemačkog i engleskog jezika na slovenski i hrvatski (prijevodi su vjerodostojni i stojimo iza svake prevedene riječi koja ima svoj smisao i težinu bilo da se radi o prijevodu tehničke dokumentacije ili o prijevodu nekog literarnog djela)
  4. U zadnje vrijeme se sve više bavimo i informatičkim savjetovanjem jer smo shvatili da je klijentima jako bitno da ih netko stručan i od povjerenje savjetuje u vezi nabavke računala i druge informatičke opreme(Hardware), odabira odgovarajuće programske opreme (Software), kod organizacije spremanja dokumenata, kreiranje predložaka za memorandume, ponude, račune i svih ostalih informatičkih potreba za uspješno poslovanje.

Svaki projekt je zanimljiv

U svim djelatnostima naše tvrtke podjednako uživamo, jer upoznajemo mnogo poduzetnih ljudi koji svojim znanjem, marljivošću, trudom i zalaganjem stvaraju nove vrijednosti i trude se kao i mi stvoriti bolje sutra za sebe i svoju okolinu.

Svaki projekt je zanimljiv, drugačiji i od nas zahtjeva kreativnost, znanje i sposobnost da napravimo najbolje za svakog klijenta. Zbog toga nam u poslu nikada nije monotono ili dosadno, a istovremeno nas sve to tjera da i sami pratimo novitete i nove tehnologije. I u svemu tome i uživamo!

Klijente savjetujemo i poštujemo

Naš pristup klijentu je vrlo osoban. Klijente slušamo. Savjetujemo ih. I poštujemo ih. Ne zamaramo ih gomilom stručnih termina koji njima nisu bitni – klijentu je važno da dobije proizvod ili uslugu sa kojom će biti zadovoljan i koja će zadovoljiti njegove potrebe za širenjem poslovanja. S jedne strane želje klijenta i potrebe, s druge strane naše znanje i iskustvo – idealna je kombinacija uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo. Sve što radimo, radimo profesionalno, kvalitetno, brzo i povoljno (ali sve u razumnim granicama i u odnosu na zahtjevnost tražene usluge). Želimo da se klijent kod nas osjeća ugodno i dobrodošao. Lojalnost nam je jedna od bitnih karakteristika, koje se želimo i u budućnosti držati. Uvjerena sam da povezivanjem malih tvrtki možemo svi lakše izdržati u nemilosrdnoj borbi za opstanak na surovom tržištu sa velikim i jakim tvrtkama. Besplatno reklamiranje na našim Internet stranicama kao i društvenim mrežama je još jedan plus kojim želimo našim klijentima pomoći, a i zadržati postojeće i privući buduće klijente. Ponosni smo što uglavnom dolazimo do novih klijenata preporukom stalnih klijenata od kojih su neki s nama od prvog dana. Svi zajedno rastemo i širimo poslovanje iz dana u dan.
Sve nabrojeno nas čini drugačijima i konkurentnijima na tržištu.

Sve informacije o tvrtki potražite na:

Kreativ info j.d.o.o., Topolnica 8, Zagreb, 091/792-6516, info@kreativinfo.hr

www.kreativinfo.hr

https://www.facebook.com/kreativinfo/