Anđeli mog života

Život

Razgovori s anđelima

U nedjelju, 17. studenog 2019. u hotelu Academia u Tkalčićevoj 88 u Zagrebu održat će se seminar Anđeli mog života.

Tom prigodom, na seminar vas poziva autorica i organizatorica Mirjana Biščević:

“Na početku veliko hvala Elviri što sam dio ekipe, predivnih žena Liderica. Mislim da smo sve mi divne liderice. Neke od nas na poslu, neke kod kuće, a neke na svim pozicijama od kuće do posla. Vjerujem da je mnoge od vas inspirirala Elvira, potaknula na promijene, a neke i pogurnula u nekom pravcu.

Pitate se možda u koju skupinu ja pripadam. Inspiraciju sam imala, a s njom sam ju još povećala, promijene su bile samo nastavak, a razlog pisanja je ovo „pogurnula“.

Veći dio vas zna za moje razne sposobnosti. Da ne govorim sama o sebi, sve možete vidjeti na linku http://duhovnicoaching.com/o-meni/

Jedna od mojih sposobnosti je i dugogodišnji razgovori s anđelima. Od Hrvatske, preko Balkana, pa po Europi, da bi s tim istim anđelima stigla i do Srednje Azije, Tadžikistana. A da bi se krug zatvorio, evo me ponovno u Hrvatskoj, ali i na Balkanu. Gdje god bi bila, našla se grupa koja je željela anđeoske priče, anđeoska čitanja i uvijek tražila malo više. U diplomaciji je to vrlo često bio izazov, no nisam odustajala.

Tako vas sada sve pozivam da me podržite na mojem prvom velikom anđeoskom seminaru pod nazivom Anđeli mog života. Na seminaru možete kupiti i knjigu pod istim nazivom. Kad pogledate ulaznice, vidjet ćete i mogućnost kupnje ulaznica u kombinaciji s knjigom. Eto to je ono što se tražilo, malo više od samih razgovora i anđeoskih čitanja.

Više o svemu pogledajte na linku Duhovni coaching, a za sve vas divne članice grupe Liderice i čitateljice portala Liderice.eu odobravam popust od 10% na kupnju bilo koje ulaznice. Veselim se vašem dolasku.”