Čarolija uspjeha

Biznis

Na početku poslovanja često smo zbunjeni…

Vrte nam se pitanja, nameću dileme, a odgovori se razlikuju. Ponekad ne znamo što je najpametnije učiniti. Baš u tom trenutku ključno je dobiti konkretne odgovore na pitanja i dileme.

Možda ste već počeli s poslovanjem, a ne ide onako kako ste očekivali i ponavljaju vam se iste greške… Saznajte na koje prepreke su i drugi naišli i kako su ih uspješno riješili! Početak je najvažniji, a na seminaru ćete dobiti upute za uspješan start!

Za planiranje vlastitog uspjeha, pridružite nam se na seminaru Čarolija uspjeha i saznajte konkretne odgovore na sljedeća pitanja:

  • Povlačim li se pred neuspjehom?
  • Je li moguće ostvariti uspjeh već na početku poslovanja?
  • Koje greške moram izbjeći?
  • Koji alati mi mogu pomoći da dođem što prije do klijenata?
  • Kako najbolje predstaviti vlastiti proizvod ili uslugu?
  • Što treba činiti kada klijenti ne reagiraju na način koji želimo?
  • Gdje treba tražiti informacije o kupcima i klijentima?
  • Kako ih zainteresirati za ono što radimo?
  • Kako formirati cijene koje odgovaraju kupcima, a nas ne oštećuju?
  • Kako se izboriti poziciju na društvenim mrežama?

Seminar je namijenjen poduzetnicima početnicima i onima koji tek razmišljaju o poduzetničkoj avanturi. Pridružite nam se na seminaru i saznajte prave odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja si postavljate.

Informacije o seminaru:

Datum održavanja: 03. prosinca 2019. do 18.00 do 20.00

Mjesto održavanja:  Hotel Dubrovnik, Gajeva 1, Zagreb

Redovna kotizacija: 199 kuna (PDV uključen)

Rana kotizacija za prijave i uplate do 23. studenog: 99 kuna (PDV uključen)

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavači:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš voditeljica je edukacija već 18 godina s bogatim iskustvom u srednjem menadžmentu, na pozicijama voditeljice marketinga i prodaje te odjela za odnose s klijentima. Do sada je surađivala s preko 600 pravnih osoba, na otvorenim radionicama je sudjelovalo preko 2.500 osoba, a u verificiranim programima usavršavanja preko 500 osoba. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Organizirala je 16 većih konferencija, a u autorsku i koautorstvu napisala je 20 priručnika.

Dragan Petrović uspješan je menadžer s vrhunskim prodajnim rezultatima u nekoliko branši i dokazanim uspjehom na pozicijama srednjeg menadžmenta. Uspješno vodi vlastiti projekt Ženska stvar, namijenjen povezivanju i osnaživanju žena u poslovanju.