Dragan Petrović

e-kodFeatured

Ženska stvar – partner konferencije Power – Need – Success

Partner konferencije Power – Need – Success koja će se održati 24. listopada 2019. u hotelu Panorama Zagreb je blog Ženska stvar koju vodi Dragan Petrović, uspješan project manager i osoba koja kroz projekt svakodnevno komunicira s tisućama žena. Dragan će na konferenciji govoriti o odnosima koji donose uspjeh.

Liderice: Što smatraš svojim najvažnijim resursom u poslu i životu?

Dragan: Moj najvažniji resurs je moj odnos prema životu, ženama, partnerici i kolegama. Moj resurs je slušanje i odnos koji stvaram. Bez odnosa nema kvalitetnog života, sretnih trenutaka, vremena za sebe i obitelji, jer si u manjku i stalno se vrtiš oko osi.

Liderice: Što je za tebe poslovni rast i razvoj? Koji su ti planovi u ovoj godini?

Dragan: Za mene je poslovni rast i razvoj vrlo bitna stavka u životu. Zadnje dvije godine intenzivno radim na svom razvoju. Duhovni razvoj je vrlo bitan, a što prije to shvatimo, prije ćemo pokrenuti sebe. Kroz duhovni razvoj sam otkrio svoju svrhu. Pokrenuo sam osobni blog namijenjen motiviranju žena Ženska stvar by Dragan. Žene su dame i nikad ne smiju zaboraviti svoju vrijednost. Žene su naše pokretačice života. Sve kreće od upoznavanja samih sebe, a sljedeći  korak su odnosi (obiteljski, ljubavni, prijateljski, poslovni, partnerski).

Planiram se i dalje usavršavati u području odnosa i pomagati damama da im bude ljepše i lakše u životu.

Liderice: S kakvim rezultatima si zadovoljan? Kakvi su poslovni suradnici s kojima voliš surađivati?

Dragan: Zadovoljan sam kada od čitateljica dobijem povratnu informaciju da sam im pomogao prepoznati i osvijestiti vlastitu vrijednost te ih potaknuo da se upoznaju sa sobom i zauzmu za sebe.

Volim suradnike koji vole raditi,  samostalni su i imaju zacrtan cilj. Volim one koji su dobronamjerni i nije im teško odraditi zadatke i poslove na kojima rade, kao i one koji imaju fokus.

Liderice: Što je za tebe obilje u životu? Kako znaš da si sretan i zadovoljan?

Dragan:  Moje obilje u životu je moja obitelj. Kad vidim da su zdravi, nasmijani, sretni, veseli moje srce je toplo, sretno i veselo.

Liderice: Na koje rezultate si posebno ponosan, a što bi htio još ostvariti? Koje je tvoje najveće poslovno i životno postignuće?

Dragan: Ponosan sam što sam uspio upoznati sebe, svoju duhovnu stranu bez koje ne bi bio tu gdje jesam. U poslovnom životu posebno sam ponosan na svoje projekte Ženska stvar by Dragan, Ćakula s Draganom, Tajne uspješnih žena, nadolazeću konferenciju Power – Need – Success, knjigu koju pišem,  planer za žene “Moja godina koji je u tisku.

Životno postignuće su mi odlični odnosi s mojom obitelji, kćerkom, partnericom, drugarkom. Zahvaljujući njima sam tu gdje jesam.

Liderice: Što bi preporučio osobama koje još nisu ostvarile svoje poslovne snove?

Dragan: Snovi su tu da vas pokrenu, da maštate do onog trenutka dok ne shvatite da to sve možete napraviti i jednostavno krenete korak po korak. Bitno je gaziti i držati se cilja bez obzira na prepreke. Uživajte u svakom trenutku jer kasnije ćete shvatiti zašto je dobro da je prošlo baš tako.

Liderice: Što ti je misao vodilja u poslu i životu?

Dragan: Moja misao vodilja je da možemo napraviti sve kad upoznamo sebe.

Razgovarala: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)