Helena Fjorović

e-kod

Povodom godišnjeg članstva u Bazi sposobnih žena, razgovarala sam s Helenom Fjorović, vlasnicom Linea Snelle Jug/Zapad koja se predstavila za Liderice:

Ja sam Helena Fjorović, medicinska sestra rođena 1979. u Dubrovniku Od 18. godine živim i radim u Zagrebu, a od 2015. sam poduzetnica. Imam dva prekrasna sina, Maria i Luku. Razvedena sam, a sa svojim novim partnerom Dragutinom vodim uspješan centar za oblikovanje tijela za žene Linea Snella jug i Zapad.

Moja misao je pomoći što većem broju žena da postignu maksimalno zadovoljstvo sobom i svojim životom kroz brigu o sebi i svome tijelu.

Ja sam terapeut i vlasnik centra za mršavljenje i oblikovanje tijela i to je naš glavni zadatak. Dovesti žene do stanja u kojem će imati više energije, osmijeh na licu te na što jednostavniji, brži i zabavniji način ostvariti svoju idealnu tjelesnu težinu kroz uvođenje zdravih navika u svoj životni stil. Uživam vidjeti svakodnevne promjene na fizičkom, psihičkom i emocionalnom nivou klijentica nakon upisa u naš program preobrazbe.

Također kreirala sam “Reprogramiranje u Dubrovniku”, program za žene u trajanju od 5 dana u predivnoj rustikalnoj Villi Stone na samom jugu Hrvatske. 5 dana živimo zajedno, jedemo po načelima zdrave uravnotežene prehrane, brinemo o sebi, educiramo se i podržavamo kroz razmjenu iskustava. Nijedna osoba, uključujući i mene se nije vratila ista nakon tog nezaboravnog iskustva.

https://reprogramiranje.com.hr/

Iskrena sreća koju ne mogu sakriti kad vidim uspjeh drugih žena. Jako me raduje tuđi uspjeh jednako kao i vlastiti. Zovu me sladunjavo: “Majstorica sretnog življenja” i mislim da mi to baš prstaje. U životu je, u mom svijetu, najvažniji mir, zadovoljstvo i ispunjenost u radu jer jedino tako možemo živjeti sretan život koji svi priželjkujemo.

Kontakt:

Fit Factory d.o.o. /Linea Snella Jug/Zapad

helena.fjorovic@gmail.com

Fb i instagram: Helena Fjorović

https://www.fit-factory.hr/