Holistički tretman njege

Biznis

Volite svoj posao i uživate u njemu? Veselite se svakom klijentu i uživate u obavljanju svog posla?

Iako klijenti uživaju u kvaliteti vaših tretmana i usluga, suočavate se sa sve češćim stresom, izazovima i problemima klijenata.
Dok se opuštaju kod vas, vjerojatno ste imali priliku čuti priče o njihovim životnim poteškoćama, nezgodama i strahovima.
Vjerujem da ponekad ne znate ni kako biste reagirali, a voljeli biste pomoći da se klijenti osjećaju što ugodnije i udobnije u vašem prostoru, ali i sretniji odu iz njega, te se s veseljem vrate.
Upravo iz tog razloga Tanja Coha kreirala je edukaciju “Holistički tretman njege” gdje ćete na jednostavan način dobiti konkretne upute i korake za rješavanje ovakvih situacija. Posebnost ovakvog tretmana je činjenica da u interakciji vas i klijenta, također i vi osjećate sve blagodati u obliku opuštenosti i relaksacije.
Navedeni tretman možete prezentirati klijentu kao dar ili ga jednostavno staviti u cjenik kao novu uslugu za one koji trebaju dubinsko opuštanje i holistički pristup.

Edukacija je namijenjena vlasnicima kozmetičkih salona, zaposlenicima u kozmetničkim salonima, aromaterapeutima, fizioterapeutima, vlasnicima salona za masažu i maserima…

Na tečaju učimo kako se na lagan i jednostavan način opustiti i otpustiti, te kako pokrenuti točke (“Barove”) na našoj glavi gdje je pohranjeno sve ono što nama i našem klijentu ne služi u životu.
Na tečaju primate dva tretmana i dajete dva tretmana. Dobit ćete priručnik sa detaljnim uputama, a nakon tečaja i zasluženi internacionalni certifikat.

Sve informacije o tečaju saznajte na tanja.coha1967@gmail.com ili na Moj životni pomak