Impresum

Nastavno na dvadesetogodišnji rad na razvoju žena u poslovanju, dr .sc. Elvira Mlivić Budeš pokrenula je projekt Liderice, bazu sposobnih žena.. Hvala što ćete biti dio ovog projekta! 

Za prijedloge suradnje i informacije, obratite nam se na: elvira@liderice.eu 

Vedra kuća znanja

Filaks svojim aktivnostima poslovnog savjetovanja, usavršavanja i edukacije doprinosi razvoju i ostvarenju poslovnih ciljeva klijenata. Inovativnim idejama pridonosimo razvoju tržišta i motiviramo pojedince i organizacije na uključivanje u proces cjeloživotnog učenja. Područja poslovne edukacije su: poduzetništvo, marketing, prodaja, menadžment, poslovna komunikacija i osobni razvoj.

Filaks je osnovan 2007. godine na temeljima obrta za poslovno savjetovanje Ars marketing, koji je uspješno poslovao od 2001. do kraja 2007. godine.

U ponudi tvrtke Filaks su sljedeće usluge poslovne edukacije i savjetovanja: radionice, seminari, poslovni skupovi, stručna savjetovanja i individualne konzultacije. U Filaksu se bavimo razvojem timova i usavršavanjem poslovnih vještina, a od svibnja 2019. godine razvijamo i projekt Liderice.

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je predavačica, ghostwriter, poduzetnica i savjetnica za razvoj koja se od 2001. godine bavi razvojem poslovnih vještina. Do sada je uspješno surađivala s preko 600 pravnih osoba, a preko 2.500 fizičkih osoba pohađalo je njene radionice, programe usavršavanja, konferencije i poslovne skupove. 

Diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te zatim i završila Poslijediplomski studij Teorija i politika marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i 2003. godine stekla titulu magistrice društvenih znanosti. Završila je Poslijediplomski doktorski studij hrvatske kulture na Filozofskom fakultetu u Zagrebu (interdisciplinarna područja znanosti/polje projektni menadžment) i 2014. godine stekla titulu doktorice znanosti. Paralelno, kontinuirano se educira u području osobnog razvoja (antropološka medicina, NLP, autogeni trening, tehnika emocionalne slobode). 

Iskustvo u praksi stjecala je surađujući s hrvatskim i inozemnim poduzećima na različitim pozicijama: Voditeljica marketinga, Voditeljica prodaje, Propagandist, Copywriter, Account Manager, Client Service Director i na kraju kao vlasnica obrta za poslovno savjetovanje Ars marketing (2001-2007.) i direktorica tvrtke Filaks (od 2007. do danas). U razdoblju od 2004. do 2019. bila je nositelj nekoliko kolegija na visokim učilištima i školama. Od 2004. godine organizirala je 16 većih skupova i konferencija za različite ciljne skupine (poslovne žene, poslovne tajnice, duhovni menadžment, kreativnost, vođenje, razvoj poslovnih vještina, osobni razvoj, poduzetništvo itd). Gostovala je u mnogobrojnim radijskim i televizijskim emisijama koje su obrađivale teme s područja menadžmenta, poduzetništva i marketinga, a autorica je i brojnih poslovnih priručnika i članaka.

 Informacije o poduzeću:

Filaks d.o.o. za poslovne usluge
Zagreb, Filipovićeva 4
Društvo je upisano u registar trgovačkog suda u Zagrebu pod br.080605164
OIB 53087534556
Poslovna Banka: Erste&Steiermarkische Bank d.d., Rijeka
Žiro račun: 2402006-1100493934, IBAN: HR9724020061100493934

Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti
Direktor i član uprave je dr.sc. Elvira Mlivić Budeš, zastupa društvo pojedinačno i samostalno.