Ivan Miličević

e-kodFeatured

Povodom konferencije Power – Need – Success koja će se održati 24. listopada 2019. u hotelu Panorama Zagreb, na pitanja o uspjehu i razvoju odgovorio nam je Ivan Miličević, specijalist za kretanje ljudi.

Liderice: Što smatrate svojim najvažnijim resursom u poslu i životu?

Ivan: Ne vjerujem u resurse i ne vjerujem u materijalna bogatstva. Isključivo vjerujem u energetsku sposobnost. Ista  na kraju osigurava proizvodnju, uštedu i učinkovitost individualca u svijetu koji svatko shvaća kroz svoje iskustvo. Kako je ovo divni materijalni svijet, oni koji nisu energetski sposobni, društvo im osigurava materijalnu kompenzaciju za njihovu slobodu.

Liderice: Što je za vas poslovni rast i razvoj? Koji su vam planovi u ovoj godini?

Ivan: Materijalna dobra za kretanje u ovom svijetu osiguravam preko edukacije o kretanju i generalnom edukacijom korištenja tijela. Nemam velike planove, isključivo svake godine pratim prirodni rast i poslovni razvoj koji  nameće zajednica u kojoj se krećem. A kao osoba imam dječačke snove kojima sam svake godine sve bliže i bliže.

Liderice: S kakvim rezultatima ste zadovoljni? Kakvi su poslovni suradnici s kojima volite surađivati?

Ivan: Rezultat je konačni ishod uloženog truda, i obrnuto je proporcionalan uloženom vremenu. Volim zaslužiti rezultat, rijetko griješim i partnere odabirem po intuiciji. Nisam ljubitelj partnera koji se pogone isključivo profitom, više volim partnere koji razmišljaju o proizvodu ili usluzi.

Lideirce: Što je za vas obilje u životu? Kada znate da ste sretni i zadovoljni?

Ivan: Rezultate svog života pratim po hormonalnom stanju tijela, opuštenost, san, sex, hobiji, kvaliteta razgovora i definitivno sposobnost razumijevanja i suosjećanja s drugima.

Liderice: Na koje rezultate ste posebno ponosni, a što biste još željeli uskoro ostvariti? Koje je vaše najveće poslovno i životno postignuće?

Ivan: Ponosan sam najviše na ispravne odluke za vlastitu slobodu. Odustao sam od struke i otišao u smjeru tržišta koje ne postoji. Ponosan sam na uklanjanje mehanizama koje sam dobio u nasljeđe od predaka i okoline.

Ponosan sam što jasno vidim koja je moja uloga u ovom svijetu. Imam puno želja i vjerujem u iste… One nam osiguravaju jasnu želju za napretkom koji je nužan da dugovječnost.

Liderice: Što biste preporučili osobama koje još nisu ostvarile svoje poslovne snove?

Ivan: Svima savjetujem jednu jedinu stvar…. izborite se za svoju slobodu! To je svakodnevna borba i nema bijega od rada. Tako da zaključak mora biti “radite ono što stvarno želite”

Liderice: Što vam je misao vodilja u poslu i životu?

Ivan: Misao vodilja se svakodnevno mijenja, ali proces razmišljanja ostaje isti. Nauči koristiti svoje postojanje ispravno i tako ćeš znati šta si sposoban. Dok taj uvjet nije ostvaren, ostaje ti samo autopilot. Kada si na autopilotu, tada svi imaju udjela u odluci kako će tvoje putovanje oko sunca izgledati.

Razgovarala: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)