Jadranka Đumić

e-kod

Povodom godišnjeg članstva u Bazi sposobnih žena, razgovarala sam s poduzetnicom Jadrankom Đumić, koja je fizioterapet po struci.

Jadranka je radila kratko u Varaždinskoj bolnici, gdje nije bilo prilike da se stvarno posveti pacijentima stoga je odlučila otići s tog radnog mjesta.

1995. godine pokrenula je svoj vlastiti posao, educirala se za medicinskog pedikera, limfnog terapeuta, refleksoterapeuta, terapeuta indijske masaže glave, Bowen terapeuta, profesionalni Bowen 3 tečaj, Emmett terapeuta. Završila je napredni tečaj za medicinskog masera i sada se sprema na edukaciju za cross funkcionalnog terapeuta.

Jadranka se najviše bavi ravninama ljudskog tijela i trenutnim rješavanjem bolova u cijelom tijelu. Kako danas sve više djece mlađe dobi pati od skolioze, kifoze i lordoze, na tome joj je fokus i trudi se pomoći što je više moguće.

Uživa u radu s pozitivnim ljudima, koji su otvoreni, iskreni i osjećaju svoje tijelo. Više od 10.000 osoba iskusilo je Jadrankine tretmane u 10 godina njenog intenzivnog rada i bavljanja Bowen tretmanima, od djece do gospođa od 90 godina, do varaždinske grupe multiple skleroze koju je besplatno liječila.

Jadranka poručuje da sve treba raditi s puno ljubavi, jer svugdje ima uspona i padova, a to nam treba biti izazov da se educiramo da smo svakim danom sve bolji i bolji u poslu.

Za sve informacije, Jadranku Đumić možete kontaktirati na: Figura j.d.o.o., Heinzelova ulica 5 u Zagrebu i Bosanska ulica 27 u Varaždinu ili na Facebooku.

E-mail: jadranka.dumic@gmail.com