My Shine

Život

My Shine je intuitivna praksa za buđenje vlastitog sjaja.

Koncept obuhvaća cjelovit pristup zdravlju, osobnom rastu i razvoju te sretnijem i ispunjenijem životu. Obuhvaća iscjeljivanje i rad sa svim aspektima našeg bića – fizičkim, emocionalnim, mentalnim i duhovnim jer svi su jednako vrijedni i u međusobnoj interakciji:

  • Ako ne poslušate svoje nezadovoljstvo, tijelo će vam odgovoriti glavoboljom
  • Ako ne poslušate ljutnju, odgovorit će gastritisom
  • Ako ne poslušate svoj strah, odgovorit će zatvorom
  • Ako ne poslušate svoj nagon da biste rekli ne, odgovorit će želučanim problemima
  • Ako ne poslušate svoju strast, odgovorit će vam infekcijom
  • Ako ne slušate svoju kreativnost i svoj talent, odgovorit će povećanjem težine
  • Ako ne poslušate svoje osjećaje, odgovorit će vam dermatitisom

Svaka potisnuta emocija ostavlja znak na tijelu. Tijelo je ogledalo naše duše.
U svom radu koristim divne i učinkovite metode:

TLHT MEDITACIJE
(Ulazak Theta stanje moždanih valova, regresija u sadašnji i prošle živote) – za uspješno iscjeljenje emocionalnih trauma, strahova, nesigurnosti, niskog samopouzdanja, fobija.

VOĐENE MEDITACIJE za o(t)puštanje, obnavljanje, detoksikaciju, zahvalnost, svjesnost, blagoslov.

INTUITIVNA ENERGETSKA ČITANJA
U kojima koristim vlastitu intuiciju, tarot karte i visak – dobiva se jasan uvid i moguća rješenja u životne situacije ili odnose koji vas muče.

MY SHINE YOGA I RELAKSACIJA
Jedinstvo tijela, uma i duha te ugodno opuštanje koji se postiže tehnikama disanja, elementima Yin i Restorativne Yoge te meditacijama Yoga Nidre.

My Shine intuitivna praksa će vam pokazati koliko je važno brinuti o sebi te kako to možete činiti na prirodan i cjelovit način.

Praktični savjeti za (holistički) cjelovit pristup svakodnevnom životu:

VJEŽBE ISTEZANJA

Započnite dan svjesnošću i zahvalnošću za svoje fizičko tijelo. Jedan oblik zahvalnosti je i da mu pružimo ljubav i njegu u obliku istezanja i kretanja.

Istezanje naših mišića poboljšava cirkulaciju krvi te bolje opskrbljivanje mišića kisikom, time i bolji protok životne energije što otklanja nakupljenu energiju stresa i anksioznosti koji se manifestiraju kao umor, bol i ukočenost mišića te se doživljava emocionalno balansiranje, tjelesno i mentalno opuštanje.

„Fizičko tijelo je predivan instrument koji nam je dan kako bi imali ljudsko iskustvo na planeti Zemlji. Poštujmo ga i volimo, ono će nam vratiti zdravljem i vitalnošću.“

DISANJE IZ DONJEG DIJELA TRBUHA

Ukoliko tijekom dana niste uspjeli izbalansirati stresnu situaciju te su vas preuzeli osjećaji anksioznosti, ljutnje, zabrinutosti – vratite pažnju na dah, dišite svjesno iz donjeg dijela trbuha najmanje 10 udaha i izdaha te ponovite onoliko puta koliko je potrebno da usporite disanje i osjetite smirenost.

Vježbajući kontrolu nad dahom možete naučiti i upravljati situacijama u vašem životu.

„Stresne situacije i ubrzano disanje može utjecati na nas ili mi možemo utjecati na njega. Izbor je na nama.“

MINDFULLNESS

Boravak u sadašnjem trenutku (svjesna pažnja) je pravi melem za um koji je sklon zabrinutosti, dramama i negativnosti.

Prakticiranje mindfulnessa ili svjesne pažnje na postojanje sada i ovdje pomaže nam rasplinuti misli o brigama, prošlosti, budućnosti, – svemu onome što nas odvlači od neposrednog iskustva sadašnjeg trenutka te izaziva stres i neugodne emocije u nama.

„Bivanje u sadašnjem trenutku smiruje um, opušta cijeli naš sustav, budi osjećaj blaženstva te pozitivne misli i osjećaje – iskusi ga.“

MEDITACIJA

Ako vam se dan sveo na jurnjavu, stres, razmišljanje jeste li sve stigli obaviti i ako niste kada ćete? Sve o čemu maštate je bijeg i mir.

Niste sami. Svatko je od nas imao takav period u životu. Bijeg i mir pronalazi se u meditaciji.

Ukoliko ste tip koji može sjesti i meditirati, bravo za vas! Učinite to barem 15 minuta dnevno ujutro prije obaveza te prije odlaska na spavanje.

Meditacija može biti i šetnja u prirodi, slikanje, crtanje, pjevanje, promatranje valova.

Koju god vrstu odabrali ulazak u taj duboki unutarnji, tihi prostor vratit će vam opuštenost, ugodu i blagostanje.

„Mir je jedinstveno životno iskustvo. Jeste li ga iskusili?“

Većina ljudi se navikla na život pun stresa, stalnu jurnjavu, razmišljanje o tome kako izdržati sve što se nakupi u jednom danu, s malo vremena za razmišljanje o tome kako život učiniti lakšim. Jeste li vi takva osoba? Čini li se da vam se život samo događa? Biste li voljeli promijeniti svoju situaciju?

Želimo vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim zdravljem, optimizirate svoju ishranu i naučite se istinski opustiti – to je formula doživotnog zdravlja.

Kristina Radiković

Više saznajte na: MY SHINE – Holistic Wellness