Natalija Crnički

BiznisFeatured

Konferencija za vlasnike salona!

Povodom konferencije Saloni budućnosti – jesmo li spremni?, razgovarala sam s Natalijom Crnički, organizatoricom i profesoricom za salone koja je 2016. školu zamijenila poduzetničkom avanturom i uspješno provela projekt vezan za EU fondove.

Liderice: Što smatrate svojim najvažnijim resursom u poslu? Po čemu se ističete od ostatka ponude na tržištu?

Natalija: Salonize je osnovan kako bi pomogao salonima, wellnessima, specijalističkim ordinacijama, ma zapravo uslužnim djelatnostima da bolje organiziraju svoje vrijeme, kako radno tako i privatno. Proširili smo ponudu ne samo da nudimo i unaprjeđujemo aplikaciju, već imamo kompletnu digitalnu ponudu od izrade web stranice, preko vođenja društvenih mreža, izrade web dućana pa do edukacija. Znači sve na jednom mjestu.

Na prvi pogled svaki salon, svaka ordinacija izgleda slično, jer ima sličnu ponudu, spektar usluga koje nude, sličan ambijent i pristup poslu, ali ako malo bolje pogledate svaki taj salona, svaka ta ordinacija, svaki taj wellness ima svoju priču, ima ono nešto što ga izdvaja od ostalih i tu nastupa Salonize koji pokazuje kako su drugačiji od drugih.

Liderice: Što je za vas poslovni rast i razvoj? Koji su vam planovi u ovoj godini?

Natalija: Korištenje svih mogućih resursa u koje moderna tehnologija pruža kako bi si olakšali posao, a kroz to i život. Umrežavanje, izmjena iskustava, povezivanje sa kolegama, učenje na tuđim greškama i svojim..

Tome između ostaloga i služi konferencija Saloni budućnosti – jesmo li spremni? koju organiziram 09. studenog 2019. za vlasnike salona i one koji se tako osjećaju.

Liderice: Na koje rezultate ste posebno ponosni, a što biste još željeli uskoro ostvariti? Koje je vaše najveće poslovno postignuće?

Natalija: Izlazak iz zone komfora i prelazak u svijet poduzetništva. Apliciranje za EU fondove

Liderice: Što biste preporučili osobama koje još nisu ostvarile svoje poslovne snove?

Natalija: Svi kažu da je najteže napraviti prvi korak, pa ja preporučam da iskorače i krenu, a dalje će se sve posložiti.

Liderice: Što vam je misao vodilja u poslu?

Natalija: U svakom drugom poslu važan je naš osobni rast, naše nove spoznaje, edukacije, otvorenost i fleksibilnost. Naš posao raste ako mi rastemo, zato učimo, dajmo svoj maksimum u onome što radimo i jako važno – volimo ono što radimo. Kombinacijom svega navedenog uspjeh sigurno neće izostati.

Sve o konferenciji Saloni budućnosti – jesmo li spremni koja će se održati 9. studenog 2019. saznajte na stranici Salonize. 

Facebook stranica: Salonize

Razgovarala: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)