Poslovni čaj s Elvirom

BiznisFeatured
Kao nastavak Poslovne kavice s Elvirom, u lipnju je krenula serija webinara i online druženja pod nazivom Poslovni čaj s Elvirom.

Prvi webinar je održan 10. lipnja s temom “Što kada stvari ne idu kako očekujemo?“. Drugi webinar se održava 18. lipnja 2020. od 20.00 uz temu “Život je radost, posao je šlag na torti?!“ u trajanju 45 minuta.
Kotizacija za sudjelovanje je simbolična, kao prosječna cijena jednog čaja u kafiću, odnosno 12 kuna.
Druženje možete pratiti uživo na YouTube-u, a poslije pogledati snimku kada god želite na istom linku.
IBAN za uplatu kotizacije je: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).
Molim da se prijavite na elvira@filaks.hr ili u inbox kako bih Vam na vrijeme poslala link. Veselim se razmjeni mišljenja i novim spoznajama.
Ovo će biti naša redovna druženja i mudri razgovori pa se nadam da ćete i predložiti teme o kojima želite slušati.
O voditeljici: 
dr. sc. Elvira Mlivić Budeš je savjetnica za razvoj i autorica priručnika Ljubavna formula uspjeha: Kako zarađivati radeći što volimo, koja je do sada surađivala s preko 600 pravnih osoba te preko 2.500 fizičkih osoba na radionicama u Filaksu. Održala je stotine stručnih i motivacijskih predavanja, u autorstvu i koautorstvu napisala 20 poslovnih priručnika, a u svoj rast i razvoj uložila je 30 godina (diplomirana ekonomistica, magistrica društvenih znanosti, doktorica znanosti). Radi od devetnaeste godine, uspjela je zaobići mnoge poslovne klopke, naučiti puno na svojim propustima i uspjesima, istražiti pozicije srednjeg menadžmenta i vješto zaplivati poduzetničkim vodama još od 2001. godine. U svom radu kombinira poslovna znanja i osobni razvoj, a to mogu potvrditi svi oni koji su u Vedroj kući znanja dobili puno znanja i vrijedna zrnca poslovne vedrine i motivacije.