Prezentacija bez muke

Biznis

Smatrate da niste uvijek uspješno prezentirali svoj brend?

Uočili ste da vaše prezentacije nemaju najbolju strukturu?

Izostali su prodajni rezultati nakon što ste prezentirali svoje proizvode i usluge?

Ako vjerujete da vaš brend zaslužuje bolji uspjeh na tržištu, prijavite se na radionicu prezentacijskih i prodajnih vještina “Prezentacija bez muke” u okviru Akademije Pokreni uspjeh.

Istražite prednosti tehnike PET (Prezentacija – Energija – Tehnika) koja je osmišljena za brzo i učinkovito usavršavanje prezentacijskih vještina.

Prezentacijske vještine daju prednost u komunikaciji. Osvijestite pogreške koje ste previdjeli i naglasite svoju autentičnu moć u prezentaciji.

Energija pokreće i stvara okolnosti za uspješno poslovanje. Motivacija i strast ključ su ostvarivanja rezultata.

Tehnika prezentacije daje sigurnost da ćemo na pravi način utjecati na sugovornike i klijente. Uz kvalitetnu tehniku, svaka prezentacija može biti vaš korak do još većeg uspjeha.

Tema sljedeće radionice u okviru Akademije Pokreni uspjeh je Izgradi brend kojem se vjeruje.

Informacije o seminaru:

Datum održavanja: 10. prosinca 2019. od 18.00 do 20.00

Mjesto održavanja:  Travel&technology HUB, Gacka 16, Zagreb

Rana kotizacija za prijave i uplate do 2. prosinca: 190 kuna + PDV (ukupno 237,50 kuna)

Redovna kotizacija: 290 kuna + PDV (ukupno 362,50 kuna)

Posebna pogodnost: 3 plaćene kotizacije + 1 gratis

IBAN za uplatu kotizacije: HR9724020061100493934 (Filaks d.o.o.).

E-mail za prijavu: elvira@filaks.hr

Predavači:

Dr. sc. Elvira Mlivić Budeš voditeljica je edukacija već 18 godina s bogatim iskustvom u srednjem menadžmentu, na pozicijama voditeljice marketinga i prodaje te odjela za odnose s klijentima. Do sada je surađivala s preko 600 pravnih osoba, na otvorenim radionicama je sudjelovalo preko 2.500 osoba, a u verificiranim programima usavršavanja preko 500 osoba. Diplomirala je i magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti stekla na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Organizirala je 16 većih konferencija, a u autorsku i koautorstvu napisala je 20 priručnika.

Dragan Petrović uspješan je menadžer s vrhunskim prodajnim rezultatima u nekoliko branši i dokazanim uspjehom na pozicijama srednjeg menadžmenta. Uspješno vodi vlastiti projekt Ženska stvar, namijenjen povezivanju i osnaživanju žena u poslovanju.