S vlastitim emocijama na ti

Inspiracija

Kako uspješnije upravljati vlastitim emocijama?

Kristina Radiković je osobna trenerica koja u svom radu te vlastitoj dnevnoj praksi, koristi sve blagodati istezanja putem Yin i Restorativne Yoge, vođenih meditacija za prepoznavanje, prihvaćanje te o(t)puštanje i balans emocija.

Vođena potrebom za duhovnim rastom i širenjem svijesti prakticira meditaciju u Indiji (Raya Yoga) te uživa dugogodišnju praksu za osobni rast i razvoj u Zagrebu. U želji da ide putem svoje Svrhe, osobno se susreće sa Sal Rachele i biva inicirana za iscjeljivanja putem TLHL Meditacija. Kreatorica je i osnivačica My Shine – Holistic Wellness-a , intuitivne prakse za buđenje vlastitog sjaja.

Nakon uspješnih projekata u Mallorci, veseli se povratku u Hrvatsku i radu kroz My Shine koncept kroz koji se zajednički raste, stvaraju i osjećaju finije energije u tijelu, a onda i zadovoljniji život.

Sada organizira webinar “S vlastitim emocijama na ti” koji pomaže otpustiti blokade koje nas sputavaju na putu do sretnijeg i mirnijeg života. Znanje yoge ili meditacije nije potrebno, dobrodošli su početnici. Potrebno je samo pripremiti otvoreno srce i ugodniju odjeću!

Webinar se održava u nedjelju, 22. prosinca 2019. od 18.00 do 19.30.

Sve informacije saznajte na kristinaradikovic@gmail.com