Klijentima sugeriramo najbolja rješenja

Biznis

Prenosimo novosti dragih i uspješnih članica Baze sposobnih žena. Veselimo se njihovim uspjesima i ostvarenju ciljeva.

Naša draga Sanja Mladiček proširila je djelokrug usluga:

Drage dame i gospodo,

Drago nam je obavijestiti vas da smo proširili djelokrug naših usluga, na veselje i zadovoljstvo svih uključenih.
Osim vođenja društvenih mreža, pisanja blogova i za potrebe weba, obavljanje poslova izrade oglašivačkih kampanja i oglasa, razne promocije vašeg poslovanja, vas samih, vaših usluga i proizvoda, počeli smo i s radionicama (grupnih i individualnih), odnosno s edukacijama odraslih iz oblasti Internet marketinga.
Našim klijentima se posebno sviđa što smo strpljivi, krećemo od samih osnova, te što naglašavamo uz brojne primjere da vidljivost na internetu može biti velika i bez posebnog plaćanja ili uz minimum novčanih uloga. Dajemo primjere kvalitetnog sadržaja, nudimo kreativna rješenja, pokazujemo na bitne „sitnice“ koje često ne vidimo, a podižu našu vidljivost u željene visine.
Upravo da bi bili od veće pomoći i jasno dali do znanja što se na edukaciji radi, jednu od radionica smo nazvali „Kako biti čim vidljiviji, uz čim manje novaca“ i možemo vam reći da je ta radionica uvijek najviše tražena.

Prilagođavamo se potrebama i platežnoj moći klijenata, pa im sugeriramo najisplativije platforme, te najisplativiji način čim veće vidljivosti s obzirom na budžet kojeg klijenti mogu izdvojiti.
Obrtnici, novi poduzetnici, pa čak i oni koji posluju već godinama, traže od nas individualnu poduku kako bi si sami vodili društvene mreže. Jako smo sretni da smo do sada imali samo zadovoljne klijente, koje pratimo i dalje, te smo neizmjerno ponosni kad vidimo kako dobro barataju društvenim mrežama i kako im dobro ide njihovo poslovanje.

Da ne duljimo, ukoliko vam zatreba bili što vezano za Internet oglašavanje, što uključuje i edukaciju, slobodno se javite. Brinemo se za svoje klijente kao da je naše poslovanje u pitanju.

Sanja Mladiček

www.trill.hr