Šapat anđela ljubavi

Adela Franceković
Inspiracija

Na koji način duhovnost može biti u službi biznisa?

Povodom konferencije Power – Need – Success koja će se održati 24. listopada 2019. u hotelu Panorama Zagreb, Liderice.eu donose najavu knjige Adele Franceković, autorice transformacijskih principa. Adelina tema predavanja na konferenciji je Duhovnost u službi biznisa.

Intuitivna čarobnica, kako je njeni klijenti najčešće  zovu, knjigu Šapat anđela ljubavi priprema za jesen 2019. godine:

“Godinama sam razmišljala kako bolje razumjeti ljude. Nije mi bilo lako, stajala sam u mjestu, povlačila se, promatrala i ponekad gubila nadu. Iako sam uvijek vidjela ono što drugi nisu mogli vidjeti, nisam tome znala dati ime niti objašnjenje. Vrijeme je prolazilo, događali su se životni usponi i padovi, a ja sam znala da to nije ono kako život treba izgledati. Svatko od nas ima poneku tužnu životnu priču, a moja razdoblja su bila i više od toga, živjela sam u godinama iščekivanja boljih uvjeta, sretnijih okolnosti i ugodnijih ljudi. I djelovalo je kao da nikad neće doći… Nije bilo lako… Bilo je usamljenosti, očaja i puno suza. Koliko god mi je život dokazivao da neće biti jednostavno, opet je u meni tinjala neka nada, vjera, povjerenje da će jednom doći sve na svoje mjesto. Valjda sam trebala pasti da bi vidjela svjetlo. Tako je i bilo… Teški obiteljski odnosi, ugroženo zdravlje i financijski izazovi, nisu mi bili nepoznati… Ipak, još od djetinjstva znala sam da ima ono nešto u nama snažno, buntovno, svoje i posebno što će jednog dana ugledati svjetlo dana i zasjati… Osjećala sam da život ide u smjeru gdje ću moći sve svoje probleme transformirati u nešto neobjašnjivo korisno za druge ljude, nešto gdje ću moći biti tu za njih, živjeti to svaki dan, raditi, pomagati, osjećati i voljeti. Takva sam postala. Hrabra. Svoja. Moćna. Transformirala me ljubav prema životu, zbog čega pomažem da ta ista ljubav dotakne i druga srca i usreći ih. Jedino je to vrijedno…”

Adelu Franceković možete pratiti na njenom YouTube kanalu: Adela Franceković – Transformacijski principi