Suzana Gajdek

e-kodFeatured

Razgovarala sam sa Suzanom Gajdek, certificiranom instruktoricom i terapeutkinjom ThetaHealing tehnike koja svakodnevno pomaže klijentima u području osobnog rasta i razvoja.

Suzana nam je dala inspirativne odgovore koji nas motiviraju da o promjenama u životu razmišljamo drugačije.

Liderice: Što smatrate svojim najvažnijim resursom u poslu?

Suzana: Certificirana sam instruktorica i terapeutkinja ThetaHealing® tehnike. Njezino svakodnevno prakticiranje mi omogućava da budem podrška svojim klijentima u području osobnog rasta i razvoja. Pomažem im da transformiraju i poboljšaju odnose s drugima, da se oslobode straha, nervoze, bezvoljnosti, opterećujućih osjećaja poput tuge, ljutnje i zamjeranja, stresa (zbog situacija poput razvoda, gubitka voljene osobe, preseljenja, rođenja djeteta…). Također im pomažem kroz zajednički rad osvijestiti svoje želje, talente, ili vratiti samopouzdanje, mirnoću, zadovoljstvo i radost u svoj život.

Liderice: Po čemu se ističete od ostatka ponude na tržištu?

Suzana: Vjerujem da se klijenti vraćaju radu sa mnom jer se osjećaju sigurno i prihvaćeno. U trenucima kada su vrlo ranjivi, osjećaju da ih razumijem, a dugogodišnje iskustvo mi pomaže da uz moju podršku svoje probleme i izazove riješe brzo i učinkovito.

I sama pripadam skupini ranjenih iscjelitelja jer me potreba da iscijelim sebe, prije više od deset godina, potaknula na intenzivan put osobnog rasta i razvoja. U tom uistinu izazovnom periodu života suočila sam se s naglom smrti roditelja, kompliciranim odnosom sa sestrom, raspadom braka, gubitkom posla, operacijom vađenja maternice i karcinoma dojke. Zaslugu mom psiho-fizičkom zdravlju pripisujem prakticiranju ThetaHealing® tehnike.

Osim terapeutskim radom, podučavam ovu sjajnu tehniku koju može svatko naučiti i prakticirati. Također se bavim i slikarstvom. Ponekad ostvarenje klijentove namjere pretočim u personalizirano likovno djelo (healing art) da ga energets ki podrži vibracijom boja.

Liderice: Koliko je važno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje?

Suzana: Vjerujem da je izrazito važno kontinuirano ulagati ne samo u svoje obrazovanje nego i u sva ona područja života koja nas vesele, osnažuju i pomažu nam da se razvijamo i rastemo te budemo sretnije i zadovoljnije.

Kao što sam napomenula, i sama nudim edukacije iz područja ThetaHealing® -a (8 različitih seminara).

Što se mene osobno tiče, oduvijek sam bila znatiželjna, a tu svoju osobinu sam njegovala educirajući se na različitim područjima života. Uz ThetaHealing®  edukacije sam završila praktičarski NLP, također sam Wingwave coach, Učiteljica autogenog treninga, praktičarka Imaginativnih obiteljskih konstelacija, polaznica art terapijskih edukacija, a iz područja psihologije stalno nešto čitam, učim, istražujem…

S obzirom da sam i sama poduzetnica, nedavno sam bila na radionici o brendiranju sa željom da poboljšam svoje poslovne performanse. Na području slikarstva također stalno istražujem nove tehnike i pristupe.  Također volim sportove i ples, a još kao gimnazijalka sam završila tečaj za učiteljicu skijanja.

Liderice: Što je za vas poslovni rast i razvoj?

Suzana: Inspirirati, motivirati i osnažiti što veći broj klijenata I podržati ih da žive ispunjen, kvalitetan i sretan život za mene predstavlja poslovni rast. Osim toga vjerujem da je paralelno izuzetno važno razvijati poslovne vještine da bih mogla napredovati i u tom segmentu. Napraviti poslovni plan i program su za mene još uvijek veliki izazovi pa se ponekad čudim da sam uspjela uspješno poslovati već sedmu godinu. Trudim se staviti fokus na bitno i ideju koja me inspirira pretvoriti u realizaciju.

Liderice: Koji su vam planovi u ovoj godini?

Suzana: Ova je godina vrlo specifična i pokazala nam da iako planiramo unaprijed ne možemo biti sigurni da će se ti planovi i ostvariti. Vrijeme korone je za mene značilo prebacivanje na online poslovanje, a to je dalo dobre rezultate. Planiram ove godine poraditi na većoj vidljivosti u javnosti jer kao veliki introvert na tom području vidim prostor za rast.

Liderice: S kakvim klijentima volite raditi?

Suzana: Volim raditi s osobama koje su spremne na promjenu i na duboki zaron u podsvijest jer kako je rekao C.G. Jung: “Dokle god ne osvijestiš nesvjesno, ono će upravljati tvojim životom i zvat ćeš to sudbinom.”

Liderice: Kakvi su poslovni suradnici s kojima volite surađivati?

Suzana: Kreativni, proaktivni, s povjerenjem u život.

Liderice: Što je za vas obilje u životu? Kada znate da ste sretni i zadovoljni?

Suzana: Vjerujem da u svemiru postoje dvije osnovne sile, a to su ljubav i strah. Što više ljubavi osjećam, a manje straha to sam sretnija i zadovoljnija te svjedočim više obilja u svojoj svakodnevici. J

Na koje rezultate ste posebno ponosni, a što biste još željeli uskoro ostvariti? Koje je vaše najveće poslovno postignuće?

Ponosna sam na svaki osmijeh kojeg svjedočim na licu klijenata nakon našeg zajedničkog rada. Ponosna sam na stvorena likovna djela. Ponosna sam majka dviju kćeri i sina. U poslovnom smislu sam ponosna što iz godine u godinu ostvarujem sve bolje poslovne rezultate.

Liderice: Što biste preporučili osobama koje još nisu ostvarile svoje poslovne snove?

Suzana: Da rade na osvještavanju i uklanjanju svih uvjerenja i osjećaja zbog kojih još ne žive svoje snove.

Liderice: Što vam je misao vodilja u poslu?

Suzana: Budi svoj!

Razgovarala: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)