Taiba Hadžiefendić

e-kod

Povodom godišnjeg članstva u Bazi sposobnih žena, razgovarala sam s Taibom Hadžiefendić, vlasnici obrta za računovodstvene i druge usluge Dohotko iz Zagreba.

Liderice: Molim da se predstavite za portal Liderice.eu

Taiba: Zovem se Taiba Hadžiefendić i vlasnica sam obrta za računovodstvene i druge usluge ”Dohotko” iz Zagreba. Po struci sam bacc. oec i ovlašteni računovođa certificiran od strukovne neovisne udruge računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika ”Hrvatski računovođa”. Imam dugogodišnje iskustvo (22 godine) u vođenju poslovnih knjiga za mala i srednja poduzeća, samostalna zanimanja (obrte i slobodna zanimanja) raznih profila (proizvodna, trgovačka i uslužna) i neprofitne udruge. U ”Dohotku” uz računovodstvene usluge pružamo i usluge savjetovanja s područja računovodstva, poreza i financija, superviziramo interna računovodstva i mentoriramo mlađe kolege.

Liderice: Što je vaša misao (ideja) vodilja u poslu?

Taiba: Naš slogan i ujedno misao vodilja je:  ”Dohotko – dodatna vrijednost i snaga vašeg poslovanja” – jer svojim savjetima, znanjem i iskustvom želimo biti oslonac i podrška poduzetnicima na njihovom poduzetničkom putu.

Liderice: Čime se bavite i u čemu najviše uživate?

Taiba: U poslovnom smislu stalno radim na usavršavanju postojećeg znanja i usvajanju novog kroz razne edukacije i tečajeve. Privatno sam veliki ljubitelj životinja i u svoje slobodno vrijeme uživam u društvu svog psa. Uživam i u šetnjama, društvu dragih prijatelja, dobroj knjizi… i na kraju, ali ne manje važno, zaista uživam u svom poslu.

Liderice: Što je vaše majstorstvo i što vaši suradnici, klijenti i prijatelji najviše cijene kod vas?

Taiba: Moje majstorstvo je moje znanje i iskustvo na području računovodstva. Vjerujem da moji suradnici, klijenti i prijatelji kod mene najviše cijene to što sam vrlo posvećena svom poslu, temeljita u radu, odgovorna, sistematična, strpljiva, iskrena i što sam općenito u životu veliki borac.

Kontakt informacije:

Dohotko obrt za računovodstvene i druge usluge

Prilaz Gjure Deželića 51, 10000 Zagreb (uskoro ćemo biti na adresi Vale Vouka 15, 10000 Zagreb)

Tel: 01 3820 767

Mob: 091 2528 255

E-mail: taiba.dohotko@knjigovodstvenisavjeti.com

Web: www.knjigovodstvenisavjeti.com

Facebook: Dohotko

Instagram: dohotko

Twitter: @Dohotko1

LinkedIn: Taiba Hadžiefendić