Tajanine kreativne ruke

FeaturedInspiracija

Sve znamo kako nas može razveseliti pogled na šareno, lijepo, kreativno, prirodno i unikatno, a to sve dolazi iz kreativnih ruku Tajane Tajči Tepšić koja majstorica u ručnoj izradi originalnog nakita.

Tajana je Riječanka, supruga i majka, koja uživa u prirodi i obožava pse. Iskustvo je stjecala u različitim područjima, mijenjala branše, a posljednjih 6 godina s određenim životnim izazovima započinje i njena promjena te kreativni uzlet.

Mene su osobno privukle boje na Tajaninoj stranici na Facebooku. Na jednoj fotografiji sam samo napisala: “Auuuuuu…” Nema puno potrebe opisivati, osim reći – Predivno!

Tajana je vlasnica brenda Mali atelje TT koji se bavi izradom nakita. Započela je izradom pamučnih ogrlica kao poklon tetama u vrtiću prije 3 godine. Od tada započinje velika priča o ljubavi prema nakitu, bojama, ručnom radu, recikliranju i prirodnim materijalima.

Tajana ne “štanca”, već kreira posebne komade nakita s posebnom pričom. Mnoge radove nije moguće ni ponoviti, što znači da većinom postoji samo jedan jedini primjerak za svakoga. Takav pristup odličan je za drage dame koje vole biti jedinstvene i posebne. Kada nosite neku Tajaninu ogrlicu, neće se dogoditi da vas u danu netko ne pita: “Gdje si to kupila?”

Tajana voli vidjeti radost na licima ljudi, ali su mnogi komadi nakita nastali u trenucima tuge. Stres je moguće riješiti radom i stvaranjem. Kada se opustimo, mozak i prsti stvaraju čuda, a čuda se upravo događaju u Tajaninim rukama. Slažete li se?

Više potražite na: Mali atelje TT

Tekst pripremila: Elvira Mlivić Budeš (elvira@filaks.hr)