Tanja Coha

e-kod

Za Bazu sposobnih žena, predstavila nam se Tanja Coha, autorica Holističkog tretmana njege, uspješna poduzetnica i sretna žena.

Zovem se Tanja Coha, više od dvadeset godina bavim se poduzetništom u kojem sam postizala zavidne rezultate. Imam predivnu obitelj, supruga, prijatelje.

Tako sam i ja nakon dugog niza poduzetničkog, zahtjevnog rada za ženu, napravila zaokret. Ponukana prethodnim izazovima, odlučila sam nešto napraviti za sebe, ponovno se okrenuti sebi, zavoljeti sebe. Kako sam kroz svoj život voljela čitati, učiti, tako sam svoj hobi pretvorila u novi posao koji me čini ispunjenom, zadovoljnom i sretnom. Ono što sada radim su certificirani tečajevi, po mom saznanju, prvi u Hrvatskoj isključivo za kozmetičare, masere, aromaterapeute, fizioterapeute, vlasnike ili djelatnike spa i welness salona…, za sve one koji žele u svoje poslovanje uvesti novu uslugu dubinskog opuštanja i holistički pristup.

Moja misao vodilja je ta da radite ono što volite, u čemu uživate, da kada radite osjećate se kao da odmarate. Time vođena kreirala sam edukaciju “Holističkog tretmana njege”.

Ono na što sam posebno ponosna je činjenica da su moji klijenti zadovoljni novom uslugom i načinom na koji ona djeluje na njih.

Ako i vi želite masirati, a ne umarati se, raditi, a odmarati se, ili vidite neki drugi oblik suradnje, možda naporno radite ili nemate vremena otići na opuštajuću masažu, slobodno se javite na GSM +385 98 951 8566 ili e-mail: tanja.coha1967@gmail.com