Valentinovo i ljubav prema poslu

Biznis

20. veljače 2020. u hotelu Panorama Zagreb održat će se druga konferencija Power – Need – Success pod nazivom Rastem i volim svoj posao s 9 izvrsnih govornika koji će na originalan način spojiti teme poslovnog i osobnog razvoja. Odabrani stručnjaci će na vlastitim primjerima, vođeni vlastitom pričom o postignućima, posebno nadahnuti i motivirati na još bolje poslovne rezultate i ostvarivanje davno zacrtanih ciljeva.

Saznajte zašto su oni koji vole svoj posao uvijek vidljiviji od drugih i zašto oni koji se usude, ostvaruju vrhunske rezultate. Konferencija je posebno korisna i zanimljiva za osobe koje uživaju u društvu sposobnih i proaktivnih ljudi, one koji znaju da mogu još više, one koji planiraju poduzeti bitne korake i ostvariti svoju životnu misiju, radoznale koji žele znati koji i kakvi ljudi uspijevaju u životu, za one koji žele zarađivati radeći ono što vole, za one koji su već ostvarili svoje želje i žele se povezati s ljudima koji žive i stvaraju na isti način.

Govornici su: dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, Sunčana Seletković, Ana Gruden, Branka Kamenički Orlić, Nada Finderle, Goran Rihelj, Saša Tenodi, Marijana Perinić i Dragan Petrović. Organizator konferencije je Inteligentna komunikacija, a partner je Filaks d.o.o.

Za čitatelje portala Liderice.eu, kotizacija povodom Valentinova iznosi ukupno 180 kuna za 2 osobe. E-mail za prijavu je dragan@in-komunikacija.hr

Molimo kod prijave navesti: Liderice

Sve informacije o konferenciji saznajte na: Filaks