Vesna Zubčić

e-kod

Povodom članstva u Bazi sposobnih žena, predstavila nam se Vesna Zubčić, vlanica obrta Z Dizajn.

Zovem se Vesna Zubčić, vlasnica sam obrta Z Dizajn osnovanog 2003. godine. Nakon završene Prirodoslovne gimnazije upisujem Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu na kojem 1999. godine stječem naziv Diplomirani produkt dizajner. Privatne sate izrade keramike pohađam u ljeto 2000. godine te nakon toga izrađujem unikatnu keramiku i nakit. Od 2006. godine u potpunosti se posvećujem dizajniranju interijera, te do danas iza sebe imam preko 135 projekata, od privatnih i poslovnih prostora, kafića i restorana do izrade namještaja po narudžbi. Uz rad s interijerima u svom obrtu, u Obrtničkoj školi (2007.-2009.) u Zadru, kao vanjski suradnik predavala sam dva stručna predmeta: Kulturu stanovanja (interijer) te Perspektivu (crtanje).

Uvijek nastojim biti bliska s potrebama naših klijenata, te mi je u radu vrlo važna komunikacija s klijentima  i povezanost  klijenata  s prostorom. Bez obzira radi li se o prostoru stambene ili poslovne namjene, korištenjem raznolikih materijala i stilova pomoći ću stvoriti prostor koji odgovara klijentovim  potrebama, koji pozitivno utječe na ljude koji borave u istom, a ujedno i prostor koji godi našem oku.

Ono što će na kraju biti percipirano kao “ugodan prostor”, “prostor sa dobrom energijom”, “lijep prostor” zapravo je pomno osmišljen dizajn.

Kroz godine rada i dalje učim i educiram se jer formalno obrazovanje je samo temelj, a svaki novi projekt je novo učenje o materijalima, bojama, stilovima i tehnikama.

Misao vodilja:

Vjerujem da možemo živjeti u drugačijem svijetu, onom koji je pun jedinstvenih i inspirativnih predmeta, prostora, mjesta i doživljaja. Dizajn je oduvijek oblikovatelj našeg svijeta…Moja želja je da vidim sretne ljude koji žive u suvremenom svijetu, ljude koji su spremni uskladiti svoj životni prostor sa svojim potrebama ….”

Najviše uživam u osječaju da iz ničega mogu stvoriti drugačiji, prilagođen prostor i osječaj kada sa klijentom dođem do „kraja“ njihovo zadovoljstvo i osmjeh na licu, te onaj dio kada nešto ponovno trebaju uvijek vračaju, jer su se osjetili da mislim da njih i da su „zbrinuti“. Kao da je to izašlo iz njihove glave.

Neke riječi naših klijenata:

Oduševljena sam kao knjižničar uz ostale kolege u Pomorskoj školi, kao i učenike s uređenjem knjižnice. Ona je postala najomiljenije mjesto okupljanja gdje se svi osjećamo pozitivno. Uz znanje od Vesne spojili smo moderan i umjetničko literalan stil i osjećaj. Sve pohvale.

Z Dizajn je u naš prostor unio prekrasnu kombinaciju funkcionalnosti i kreativnosti, te jednostavnog i čistog dizajna – naprosto smo oduševljeni rezultatima! Rad s Vesnom je bio vrlo ugodan i bez ikakvog napora – ona je vrlo vješto iskoristila svoju sposobnost da brzo shvati što mi želimo i što nam je potrebno. Za svaku preporuku je njena kvaliteta rada, usmjerenost na detalje i učinkovitost!

Posebnost, kreativnost, pouzdanost, vedrina, šarm, inspirativnost ujedinjeni u jednoj osobi, To je ZDizajn by Vesna. Moje misli pretočene u djelo dizajnerice stvorilo je oazu mira u kojoj s radošću stvaram moje članke. Kada sam nakon suradnje ugledala konačni rezultat rekla sam dizajnerici “Wow! You are simply the best!” Ono što je bila moja mašta postala je stvarnost.

Vesna, hvala na izuzetno profesionalnom i odgovornom odnosu, te na sjajnim i kreativnim idejama, do same realizacije. Apsolutna preporuka svim neodlučnim klijentima, Vesna će Vas s lakoćom dovesti do željenog cilja!

Naši podaci:

Vesna Zubčić, dipl. dizajnerica

Z Dizajn, obrt za trgovinu i dizajn

ZadarVesna

098 650 279

vesna@zdizajn.hr

http://zdizajn.hr

https://www.facebook.com/ZDizajnInterijer/

https://www.instagram.com/zdizajninterijer/

https://www.linkedin.com/in/vesna-zubčić-3b2497163/