Vjeruj da možeš

FeaturedInspiracija

U današnje vrijeme, svima nam je potrebna dodatna motivacija i inspracija.

Povodom globalne situacije s kojom smo svi suočeni, pitala sam članice Facebook grupe Poslovne žene – Liderice što čine kako bi ostvarile rezultate u ovim “čudnim vremenima”. Odgovor nam stiže od Nikoline Strihić:

Moj moto još od vremena studija je “Vjeruj da to možeš i tvoj um će pronaći način da to i ostvariš“.  Uistinu je tako jer svaka situacija u kojoj se nađemo ima svoje pozitivno rješenje. Radi se samo o našoj snalažljivosti i reakciji na određenu situaciju. Radi se o tome koliko smo kreativni. Stoga, ima načina i ima izlaza za svakoga.

Kako pomažem ljudima oko sebe?

Trenutno pomažem ljudima oko sebe da svoj proizvod ili uslugu “upakiraju” i pripreme za online distribuciju. Pomažem im kod izrade web shopova. Ključno je da imate dobar web shop koji omogućava kupnju vašeg proizvoda/usluga jednim klikom čime podrazumijevam sustav naplate koji uključuje naplatu kreditnim karticama i PayPalom osim klasične uplate preko banke. Većina vaših potencijalnih kupaca neće ovih dana odlaziti u poslovnicu banke da uplati vaš proizvod.

Osim toga pomažem mojim klijentima izraditi automatiziran sustav prodaje koristeći posebnu digitalnu metodologiju koja isprobano donosi rezultate i povećanje prodaje. Svaki online prodajni kanal je posebno prilagođen proizvodu/usluzi. U ovo “čudno vrijeme” bilježimo porast kod gotovo svih klijenata jer smo prilagodili marketinške i prodajne metode za ciljanu publiku koja sada provodi na društvenim mrežama više vremena nego ikad ranije.

Zašto baš ja kao marketing i prodajni ekspert?

Smatram da se ne možeš kvalitetno baviti marketingom i prodajom ako i sam ne prodaješ. Još uvijek radim u jednoj kompaniji direktne prodaje u kojoj sam proglašena 7 puta u najboljih 10 u konkurenciji od 3 milijuna poslovnih partnera u cijelom svijetu. Ako ne znamo slušati kupce logično je da nemamo sluha ni za prodaju. To ne radim više iz financijskih razloga već zbog strasti i ispitivanja vlastitih mogućnosti jer tako najbolje učim.

Iskustvo i znanje prenosim drugima koji se žele istaknuti u online svijetu, biti posebni i drugačiji od mase. Velika strast i specijalizacija mi je e-mail marketing kojim postižemo zavidne rezultate kreirajući e-mail liste. Osim toga bavim se i izradom loga, posjetnica, izradom web stranica, izradom prodajnih (landing stranica), izrada web shopova, marketing na društvenim mrežama.

Moje marketing i prodajne savjete možete potražiti na www.socialwinhub.com