Zašto volim svoj posao?

Biznis

20. veljače 2020. u hotelu Panorama Zagreb održat će se druga konferencija Power – Need – Success pod nazivom Rastem i volim svoj posao.

Organizator konferencije je INteligentna komunikacija, partner je Filaks, a medijski pokrovitelj su portal Liderice.

Prva konferencija Power – Need – Success održana je u listopadu prošle godine sa stotinjak sudionika i 13 izvrsnih predavača.

Povodom najave druge konferencije, organizator konferencije Dragan Petrović, objasnio je zašto voli svoj posao:

Kroz svoje radno iskustvo uvijek sam volio ići na posao i raditi s ljudima. To me je uveseljavalo i činilo zadovoljnijim i sretnijim. Svaki posao je bio lagan i težak na svoj način i ono što me uvijek držali na poslu su odnosi među ljudima. Ako je timski duh bio prisutan, nikad nije bio problem otići s veseljem na radno mjesto. Zato danas s veseljem radim poslovne edukacije (prodaje, odnosa sa kupcima, odnosa s timovima) gdje sa veseljem prenosim svoje stečeno 20-godišnje znanje. Tako je u suradnji sa Filaksom nastala i ova prekrasna konferencija Power-Need-Success, Poslovna akademija Pokreni uspjeh i mnogi drugi projekti u poslovnom segmentu.

S ženama sam na poslu uvijek imao odlične odnose i bio osoba s kojom su mogli popričati. Moj prvi projekt koji sam s ljubavlju pokrenuo prošle godine je Ženska stvar koji je namijenjen motivaciji i spajanju dama/žena sa samima sobom, jer odnos sa sobom je najbitniji i najvažniji. Volim izvući osmijeh na licima dama, volim vidjeti opuštenost i njihov put naprijed. Uz današnje projekte Ćakula s Draganom, Tajne uspješnih žena, Životna radost u plusu kontinuirano se trudim prenijeti dobre vibracije svim ženama koje to žele. Tako rastem i volim posao koji radim.

Dragan je uspješan menadžer s vrhunskim prodajnim rezultatima u nekoliko branši i dokazanim uspjehom na pozicijama srednjeg menadžmenta. Uspješno vodi vlastiti projekt Ženska stvar, namijenjen povezivanju i osnaživanju žena u poslovanju. Diplomirao je Trgovinsko poslovanje, smjer malo poduzetništvo na Sveučilištu u Splitu, praktičar je NLP-a i brojnih drugih tehnika osobnog razvoja.

Veselimo se razmjeni ideja i novoj inspiraciji.
Vidimo se na konferenciji: https://bit.ly/36YzqOW