Zašto pišem o muško – ženskim odnosima?

dragan petrović
Život

Moje ime je Dragan Petrović i projekt menadžer sam osobnog bloga Ženska stvar by Dragan, autor projekta Ćakula s Draganom i Tajne uspješnih žena.

Kroz svoje osobne izazove i životne situacije, shvatio sam kolika je važnost obitelji i koliko je ključan odnos između muškaraca i žena. Većina muškaraca ima problema s egom u blizini žena. Često se izdižu iznad njih, a žene koje su na poziciji u većini slučajeva ugrožavaju njihovu poziciju i dolazi do konflikata. Ego je problem i sami trebamo poraditi na njemu.

Moja tema su odnosi jer sam iskustva gradio radeći u uspješnim organizacijama, surađujući s različitim sugovornicima, izmjenjujući različite djelatnosti i odjele.

Na svojim pogreškama i uspjesima shvatio sam vrijednost odnosa. Nažalost, sigurno ste već davno uočili da se muško i žensko razmišljanje i pristup životu poprilično razlikuje. U svojih 38 godina iskusio sam te razlike i zaključio da bi svijet bio bolje mjesto kada bi žene bolje razumjele razmišljanje i postupke muškaraca. Odlučio sam pomagati ženama da se usmjere na sebe, upoznaju sebe, odluče na život s manje stresa i pokretanje svojih aktivnosti u kojima će uživati.

Volio bih da svi imamo priliku dobiti informacije i stajalište iz više kutova, jer bismo tako izbjegli mnoge neugodne situacije, konflikte i nepotrebne rasprave koje nigdje ne vode.

Svojim projektima zahvaljujem životu na svim iskustvima koja sam prošao jer ih sada s ljubavlju mogu dijeliti na osobnom blogu Ženska stvar i pomoći damama da upoznaju sebe i prepoznaju izazove muško – ženskih odnosa.

Sljedeći put ću pisati o muškarcima koji imaju problem s autoritativnim ženama.

Grli vas vaš Dragan

Ženska stvar