Život je nepredvidiv

FeaturedInspiracija

Povodom izvanredne situacije u kojoj svi tragamo za novim rješenjima i nadamo se brzom razrješavanju na globalnom nivou, razgovarala sam s Martinom Biskupović i pitala je što čini da se osjeća bolje i ostvari rezultate u ovim čudnim vremenima.

“Činim sve što znam i umijem. 🙂 Jako sam se veselila ovoj godini i svojim planovima koje sam postavila na početku te iste. No, život je nepredvidljiv i evo me sad na reorganizaciji svega.

Nije mi bilo svejedno kada sam morala staviti ključ u vrata svog studija za masažu i privremeno ga zatvoriti. No, već 4 godine, otkad radim na sebi, vjerujem u jedno, a to je da iz svake loše situacije dolazi barem jedna dobra stvar.

To je moja vodilja, koja mi daje motivaciju da izvučem ono najbolje iz svega. ❤

Tako da sam prvo krenula u ispisivanje svih svojih ideje koje su mi se duže vrijeme vrtjele po glavi i bile razbacane po raznim rokovnicima, kako bi vidjela što sada mogu realizirati i uvesti u posao.

Neke sam već uspjela realizirati, a tu su mi pomogla i online predavanja koja su dostupna od raznih predavača, a vezana su za poslovne edukacije. Stvarno im hvala na tome. Ipak sam ja nova u poduzetništvu i ovo mi puno znači.

Uz to, krenula sam i na neke online radionice za koje prije nisam uspijevala organizirati vrijeme. ❤ Kako god napravila sam ogromnu stvar za svoje poslovanje na bolje, kako bi bilo još produktivnije i uspješnije.

Meni je ovo još jedan dokaz, da kad život zatvori jedna vrata, otvorit će druga, samo ih trebaš vidjeti. ❤

Sama sam trenerica osobnog rasta i razvoja te uvijek savjetujem svoje klijente, da izvuku najbolje iz svega što im život donese, te shvate svaku situaciju kao izazov koji, ako ga prođu, im omogućava još veći rast i napredak prema ljepšem i boljem životu.”

Martina Biskupović, Life Coach

https://m.facebook.com/MagicOfLifeRijeka/